Alla inlägg den 4 september 2011

Av SanneSims, theSIMSblogg - 4 september 2011 21:02

Som ni säkert förstår från tidigare inlägg så är jag alltså utan spel tills jag hunnit installera om alla mina spel. Det är också lättare sagt än gjort med tanke på att jag lånat ut alla spel, utom Stadsliv, till höger och vänster eftersom man bara behöver skivan för sista utkomna spel för att kunna spela. Därav inga historier förrän det är åtgärdat...   


Tips & Trix kan jag prova publicera (blir dock utan bilder) och självklart svara på frågor!

Av SanneSims, theSIMSblogg - 4 september 2011 17:17

Jag har känt en stund att mitt The Sims 3 körts på "sparlåga" eller "halvläge". Och mycket riktigt idag krashade hela launcher samman och jag får inte upp någonting Sims-aktigt.


Men, jag har Säkerhets-sparat alla Mina sparade spel, Uploads och Downloads så jag kommer inte gå miste om dessa när jag nu måste installera om alla mina spel.


Detta kan självklart hända vem som helst, därför tänkte jag visa er hur man:


OBS: Ett tips är att läsa hela inlägget innan du börjar säkerhetskopiera, känn dig fri att fråga som en kommentar till detta inlägg ifall att det är någonting du inte förstår.


Säkerhets-kopierar/sparar (För Windows)


1. I mappen C:\Användare\Dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Saves finns alla dina spel du sparat i The Sims 3. Kopiera alla dessa filer och lägg de på ett säkert ställe på din dator (tex. skrivbordet). I mappen C:\Användare\Dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads finner du alla nedladdningar du gjort till ditt spel, ett tips är att även kopiera dessa till en säker mapp på din dator om du kört dina sparade spel med detta innehåll.


2. Ominstallera ditt spel och stäng av det med detsamma, starta inga nya spel, gå inga "Lektioner" eller något sådant. Stäng av med detsamma!


3. Allt som du säkerhetskopierat måste sen in i samma mappar när du ominstallerat för att det ska funka som vanligt igen. Du lägger alltså in filerna du kopierat från Saves tillbaka till Saves sedan när du ominstallerat. Så ett bra tips är att döpa mapparna där du säkerhetssparat till samma namn som mapparna de ska in i sedan igen.


4. Starta ditt spel och gå in på något av de sparade spelen, så ska du se att allt är "som vanligt".

.

.

Säkerhets-kopierar/sparar (För Mac)


1. I mappen Användare/Dokument/Electronic Arts/The Sims/Saves finns alla dina spel du sparat i The Sims 3. Kopiera alla dessa filer och lägg de på ett säkert ställe på din dator (tex. skrivbordet). I mappen Användare/Dokument/Electronic Arts/The Sims/Downloads finner du alla nedladdningar du gjort till ditt spel, ett tips är att även kopiera dessa till en säker mapp på din dator om du kört dina sparade spel med detta innehåll.


Följ steg 2-4"För windows".


.

.

Andra mappar man kan vilja säkerhetskopiera:


- WordCaches (Windows: C:\Användare\Dokument\Electronic Arts\The Sims 3\WorldCaches, Mac: Användare/Dokument/Electronic Arts/The Sims/WorldCaches) om man har sparade spel på nedladdade världar måste världarna även säkerhetskopieras.


- Exports (Windows: C:\Användare\Dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Exports, Mac: Användare/Dokument/Electronic Arts/The Sims/Exports) om man vill spara sina Uppladdningar, de man inte hunnit lägga ut på Exhcange ännu.


- Screenshots (Windows: C:\Användare\Dokument\Electronic Arts\The Sims 3\Screenshots, Mac: Användare/Dokument/Electronic Arts/The Sims/Screenshots) om man vill spara sina bilder man tagit i spelet.


Den här sidan kommer att bytas ut mot min nya med adressen som står här ovan. Den nya sidan kommer att lanseras inom kort. Håll koll! Mer information.

 

  

SanneSims

Presentation


Jag som driver denna blogg är en Sims-fanatiker! Kort sagt.. ;)

En liten fråga..:

Vilket spelar du mest?
 The Sims
 The Sims 2
 The Sims 3
 The Sims 4
 Jag växlar mellan 4an och 3an
 Jag spelar inte och har aldrig spelat
 Jag har slutat spela, den här sidan behövs inte!

Translate!

 

 

Antal besökare här just nu:


Jag heter Crussidull på The Sims 3 Community, bli gärna vän med mig där! :)

            (http://thesims3.com)

 

Går även att följa med Bloglovin'

bloglovin

 

   Håll dig alltid uppdaterad, dröm om The Sims och gå med i   vårat egna lilla svenska Sims-       Community genom att gilla       TheSimsBlogg på Facebook!

 

Klicka på Tummen för att Gilla.

 

Eeeheheh, finns ingen tumme. Klicka här.

Fråga mig om The Sims!

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

1. Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer ändå att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat i frågan.

2. Jag kan inte alltid garantera hjälp eller svar, speciellt när spelen inte vill starta eller att de krashar - då detta kan bero på flera faktorer.

3. Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

4. Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

5. Skicka endast samma fråga en gång.

6. Jag ger INTE ut några registreringskoder eller produktnycklar.
7. Vissa frågor kan ta längre tid för mig att svara på än andra och det betyder att jag ändrar lite i frågeordningen ibland.

 

8. Har du frågor om The Sims Medeltiden? Klicka här.

 

Allt detta är för att jag ska kunna svara på fler frågor dagligen och för att ni enkelt ska kunna finna era svar.

Många frågor ställs under en dag, ca 8 st. Ha detta i tanken när du ställer din fråga.

                                   /Sanne

1 194 besvarade frågor

Sök i Bloggen

Det senaste!

Historier / Legacies

Nya presentationsbilder till Historierna är under konstruktion!

 

 

.
 

.

 

 

SIMS-gäster

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Tidigare skrivet

Lämna ett avtryck!

Nerladdningssidor

Alla bilder (om inte annat anges) här på bloggen har jag själv fotat i mitt spel, även alla texter (om inget annat anges) har jag skrivit själv. Detta betyder att man inte får kopiera bilder eller texter från bloggen utan mitt medgivande.

 

The Sims, The Sims diamantdesign och The Sims-logotypen är varumärken som tillhör Electronic Arts Inc.

 


Ovido - Quiz & Flashcards