Alla inlägg den 15 mars 2011

Av SanneSims, theSIMSblogg - 15 mars 2011 17:16

Modvarning!

- flera fel har uppkommit vid modar kring The Sims 3, rekommenderar just nu att man inte ska ladda ner någon mod! Speciellt inte Teen Pregnancy.

Att ladda ner en mod just nu kan få ditt spel att sluta fungera. Det står bara och laddar!

Av SanneSims, theSIMSblogg - 15 mars 2011 15:45

The Sims 3 kom ut den 4 juni 2009 och tog dataspelsvärlden med storm. Revolutionerande, spännande och uppgraderat som förväntat av en uppföljare i världens mest sålda datorspelsserie. Vill du veta mer om vasd som skiljer The Sims 3 från The Sims 2? Klicka här.


Vill du veta mer om The Sims 3? Då har du hamnat rätt.


Lite info om länkarna i detta inlägg: Länkarna som är infällda i detta inlägg är hänvisningar till andra inlägg på min blogg, inte till någon utomsdtående hemsida.



Simmar

Människorna i The Sims kallas för simmar.

Simmar skapas i Skapa-En-Sim och kan skräddarsys efter alla unika behov! Reglera alla ansiktsdrag med hjälp av enkla metoder. Hårfärg, ögonbrynsfärg och kroppsbehåring - välj mellan jordens alla färger och nyanser. Du bestämmer hur din sim ska se ut, hur allt ska se ut. Simmarna blir ännu mer unika med den uppsättning egenskaper du väljer att ge dem (se egenskaper lite längre ned på denna sida för mer info). Man skapar nya simmar i CAS eller på det "naturliga viset" genom graviditet.


Ålder

Det finns olika ålderslägen på simmarna i The Sims 3 precis som det funnits i alla Sims-spel. Lägena är: bebis, småbarn, barn, tonåring, ungdom, vuxen och åldring. Läs mer ingående om ålder i The Sims 3 här.


Egenskaper

... är vad som verkligen gör din sim unik! Varje vuxen sim besitter fem olika egenskaper som den samlar på sig under sitt livs gång (om de inte skapas i CAS). Simmar som behandlas väl och får önskningar uppfyllda under sin uppväxt får välja egenskap när det är dags för nästa ålderskede, medan dåligt behandlade simmar får en slumpvis vald egenskap. Det som kan vara negativt med det är att det finns både bra och dåliga egenskaper och din sim har en stor chans att utveckla en dålig egenskap på det sättet.

Det finns över 65st olika egenskaper, som sagt - både bra och dåliga, men även neutrala samt färdighetsunderlättande egenskaper. Med det menas att det finns egenskaper som gör din sim lite bättre än vissa andra på att lära sig en viss sorts färdighet. Precis som i verkligheten!


Önskningar

Simmens ålder, egenskaper och miljö påverkar vad den drömmer om! Din sim önskar sig saker i The Sims 3, hela tiden. Varje dag önskar den nya saker. Ibland stora, som att skaffa barn eller byta jobb. Men iband även små, som att äta pannkakor till frukost eller besöka parken. Gemensamt för alla önskningar är att simmen mår bra när de uppfylls!

Man kan låsa önskningar och uppfylla dem senare och man kan uppfylla dem med detsamma.

Alla vuxna simmar har även en livslång önskan, som fungerar som en ambition - en mening med livet. Precis som vi människor vill uppnå något speciellt i våra liv så vill simmarna det med. Livslånga önskningar bestäms delvis av egenskaper. Och att uppfylla den Livslånga önskningen gör din sim otroligt lycklig.


Kvarteret

Kvarteret som din sim nu bor i är öppet och väl befolkat. Besök dina grannar och allmänna platser, utan att det behöver ladda! Simmarna i kvarteret har egna önskningar och egenskaper och kommer sträva själva efter att leva enligt dessa. De kommer även att åldras i samma takt som dina simmar.

Man kan även flytta till andra hus och även andra kvarter med sina simmar! Läs mer om det i flyttguiden.


Jobb

Läs mer om jobb och yrken här.


Färdigheter

Läs om färdigheter här.

Den här sidan kommer att bytas ut mot min nya med adressen som står här ovan. Den nya sidan kommer att lanseras inom kort. Håll koll! Mer information.

 

  

SanneSims

Presentation


Jag som driver denna blogg är en Sims-fanatiker! Kort sagt.. ;)

En liten fråga..:

Vilket spelar du mest?
 The Sims
 The Sims 2
 The Sims 3
 The Sims 4
 Jag växlar mellan 4an och 3an
 Jag spelar inte och har aldrig spelat
 Jag har slutat spela, den här sidan behövs inte!

Translate!

 

 

Antal besökare här just nu:


Jag heter Crussidull på The Sims 3 Community, bli gärna vän med mig där! :)

            (http://thesims3.com)

 

Går även att följa med Bloglovin'

bloglovin

 

   Håll dig alltid uppdaterad, dröm om The Sims och gå med i   vårat egna lilla svenska Sims-       Community genom att gilla       TheSimsBlogg på Facebook!

 

Klicka på Tummen för att Gilla.

 

Eeeheheh, finns ingen tumme. Klicka här.

Fråga mig om The Sims!

Jag hjälper dig gärna om du har problem med The Sims.

Men tänk på:

1. Du får ditt svar skickat via mail om du anger mailadress. På så sätt vet du precis när din fråga har besvarats. Svaret och frågan kommer ändå att publiceras i listan med frågor om du inte anger annat i frågan.

2. Jag kan inte alltid garantera hjälp eller svar, speciellt när spelen inte vill starta eller att de krashar - då detta kan bero på flera faktorer.

3. Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.

4. Löjliga frågor eller spam kommer att tas bort.

5. Skicka endast samma fråga en gång.

6. Jag ger INTE ut några registreringskoder eller produktnycklar.
7. Vissa frågor kan ta längre tid för mig att svara på än andra och det betyder att jag ändrar lite i frågeordningen ibland.

 

8. Har du frågor om The Sims Medeltiden? Klicka här.

 

Allt detta är för att jag ska kunna svara på fler frågor dagligen och för att ni enkelt ska kunna finna era svar.

Många frågor ställs under en dag, ca 8 st. Ha detta i tanken när du ställer din fråga.

                                   /Sanne

1 194 besvarade frågor

Sök i Bloggen

Det senaste!

Historier / Legacies

Nya presentationsbilder till Historierna är under konstruktion!

 

 

.
 

.

 

 

SIMS-gäster

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Tidigare skrivet

Lämna ett avtryck!

Nerladdningssidor

Alla bilder (om inte annat anges) här på bloggen har jag själv fotat i mitt spel, även alla texter (om inget annat anges) har jag skrivit själv. Detta betyder att man inte får kopiera bilder eller texter från bloggen utan mitt medgivande.

 

The Sims, The Sims diamantdesign och The Sims-logotypen är varumärken som tillhör Electronic Arts Inc.

 


Ovido - Quiz & Flashcards